Voorbeeld: Internationaal zakelijk reiziger

Als directeur van een internationaal bedrijf reist u regelmatig naar het hoofdkantoor in India, soms langdurig, dan weer kort en niet zelden last-minute.

bedrijfs vaccinaties Buiten West-Europa spelen risico’s t.a.v. gezondheid die we hier niet aantreffen. Deze gezondheidsrisico’s liggen naast persoonlijke- en verkeersveiligheid op het terrein van infectieziekten.

Tegen veel van deze ziekten kunt u zich wapenen door vaccinatie en gerichte preventieve maatregelen (bijvoorbeeld malariatabletten). U wordt niet ziek en blijft daardoor inzetbaar. Bij last-minute situaties is het vaak niet meer mogelijk om zich voldoende te vaccineren. Ook stellen bepaalde landen eisen aan personen voor toelating op hun grondgebied ten aanzien van vaccinatiestatus. Een voor de hand liggende oplossing is om uzelf vooraf te vaccineren tegen deze gezondheidsrisico’s. Bedrijfsprik.nl kan voor u een op maat toegesneden pakket aan preventieve maatregelen op het gebied van infectieziekten (adviseren en) leveren.

In uw bedrijfstak komt dit meestal neer op:

  • DTP (geldigheid 10 jaar)
  • Hepatitis A en B (geldigheid 25 jaar na 3x)
  • Buiktyphus (geldigheid 3 jaar)
  • Gele koorts (geldigheid 10 jaar)

Bedrijfsprik is een landelijke organisatie van huisartsenpraktijken in samenwerking met ambulante verpleegkundigen. Hierdoor kunnen we groepen medewerkers op uw bedrijf vaccineren maar we kunnen uw medewerkers ook in de buurt van hun woonplaats laten vaccineren. Bedrijfsprik is met name actief in: gezondheidszorg, onderwijs, hulpdiensten, reizigers (zakelijk / student), transport & scheepvaart, dienstverlening en land- en bosbouw.

Heeft u het vaccinatie programma op uw bedrijf gemist? Of maakt u als medewerker liever een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt? Dat kan bij Bedrijfsprik! 

Bedrijfsprik heeft 80 locaties verspreid over het land waar u via deze website een afspraak mee kunt maken. 

bedrijfsprik-logo
Copyright © 2015 Bedrijfsprik Nederland, alle rechten voorbehouden. Bedrijfsprik is aangesloten bij de LCR en onderdeel van Reisprik. Webdesign Tinstone Ede