Hoe werkt Bedrijfsprik?

Ons uitgangspunt is het vaccineren van uw medewerkers zo eenvoudig mogelijk te maken.

imgdummy In overleg met u stellen we vast welke vaccinaties voor uw medewerkers het meest zinvol zijn. Bedrijfsprik heeft altijd een locatie in de buurt. Op dit moment zo’n 80 praktijken voor bedrijfs- en reizigers vaccinaties. U kunt zelf aangeven of u wilt dat we bij u op de bedrijfslocatie komen vaccineren (groepen) of dat uw medewerkers op één van onze locaties worden gevaccineerd (individueel). Een combinatie is ook mogelijk.

Van Bedrijfsprik ontvangt u een bedrijfscode. Deze bedrijfscode kunnen uw medewerkers gebruiken om een afspraak te maken bij één van onze vestigingen. De vestiging herkent door de code uw medewerker en ziet in het ICT systeem direct de met u gemaakte afspraken.

Bewaren medische gegevens

Bedrijfsprik gaat zorgvuldig om met de gegevens van uw medewerkers.

Als werkgever is het niet toegestaan dat u de vaccinatiestatus van uw medewerkers registreert. Bedrijfsprik biedt een oplossing voor dit probleem. Aangezien bedrijfsprik een zorgverlener is, mogen wij de informatie (categorie C) wel verwerken. Bedrijfsprik geeft vervolgens bij u als werkgever aan of de werknemer wel of niet in staat is de bedongen arbeid te verrichten.

Bedrijfsprik zorgt er voor dat uw werknemers steeds adequaat beschermd zijn. Is dit niet het geval? Dan wordt u als werkgever hier tijdig over geïnformeerd zodat u passende maatregelen kunt treffen. Ook maakt Bedrijfsprik gebruik van een Vaccinatie App. Hierdoor beschikt uw medewerker zelf altijd over zijn actuele vaccinatiestatus.

Bedrijfsprik is een landelijke organisatie van huisartsenpraktijken in samenwerking met ambulante verpleegkundigen. Hierdoor kunnen we groepen medewerkers op uw bedrijf vaccineren maar we kunnen uw medewerkers ook in de buurt van hun woonplaats laten vaccineren. Bedrijfsprik is met name actief in: gezondheidszorg, onderwijs, hulpdiensten, reizigers (zakelijk / student), transport & scheepvaart, dienstverlening en land- en bosbouw.

Heeft u het vaccinatie programma op uw bedrijf gemist? Of maakt u als medewerker liever een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt? Dat kan bij Bedrijfsprik! 

Bedrijfsprik heeft 80 locaties verspreid over het land waar u via deze website een afspraak mee kunt maken. 

bedrijfsprik-logo
Copyright © 2015 Bedrijfsprik Nederland, alle rechten voorbehouden. Bedrijfsprik is aangesloten bij de LCR en onderdeel van Reisprik. Webdesign Tinstone Ede