Voorbeeld: Transport & Scheepvaart

Uw personeel is overal ter wereld werkzaam, soms langdurig, dan weer kort en niet zelden last-minute. Buiten West-Europa spelen risico’s t.a.v. gezondheid die we hier niet aantreffen.

bedrijfs vaccinaties Deze gezondheidsrisico’s liggen naast persoonlijke- en verkeersveiligheid op het terrein van infectieziekten. Tegen veel van deze ziekten kunt u uw mensen wapenen door vaccinatie en gerichte preventieve maatregelen (bijvoorbeeld malariatabletten). Uw werknemers blijven daardoor inzetbaar. Bij last-minute situaties is het vaak niet meer mogelijk om uw personeel voldoende te vaccineren. Ook stellen bepaalde landen eisen aan personen voor toelating op hun grondgebied ten aanzien van vaccinatiestatus.

Een voor de hand liggende oplossing is om alle personen in uw bedrijf die regelmatig worden uitgezonden vooraf te vaccineren tegen de in uw sector spelende gezondheidsrisico’s. Bedrijfsprik.nl kan voor u een op maat toegesneden pakket aan preventieve maatregelen op het gebied van infectieziekten (adviseren en) leveren.

Voor mensen werkzaam in de offshore komt dit meestal neer op:

  • DTP (geldigheid 10 jaar)
  • Hepatitis A en B (geldigheid 25 jaar na 3x)
  • Buiktyphus (geldigheid 3 jaar)
  • Gele koorts (geldigheid 10 jaar)

Bedrijfsprik is een landelijke organisatie van huisartsenpraktijken in samenwerking met ambulante verpleegkundigen. Hierdoor kunnen we groepen medewerkers op uw bedrijf vaccineren maar we kunnen uw medewerkers ook in de buurt van hun woonplaats laten vaccineren. Bedrijfsprik is met name actief in: gezondheidszorg, onderwijs, hulpdiensten, reizigers (zakelijk / student), transport & scheepvaart, dienstverlening en land- en bosbouw.

Heeft u het vaccinatie programma op uw bedrijf gemist? Of maakt u als medewerker liever een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt? Dat kan bij Bedrijfsprik! 

Bedrijfsprik heeft 80 locaties verspreid over het land waar u via deze website een afspraak mee kunt maken. 

bedrijfsprik-logo
Copyright © 2015 Bedrijfsprik Nederland, alle rechten voorbehouden. Bedrijfsprik is aangesloten bij de LCR en onderdeel van Reisprik. Webdesign Tinstone Ede