Over Bedrijfsprik

Bedrijfsprik is een onderdeel van Reisprik.nl. Reisprik is in 2009 opgericht als landelijk samenwerkingsverband van gespecialiseerde huisartsenpraktijken en is ondertussen uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 80 locaties.

De huisartsenpraktijken van Bedrijfsprik hebben gemeenschappelijk dat ze allen deskundig zijn op het gebied van de reizigersadvisering en bedrijfsvaccinaties. Vaak hebben de artsen jaren in de tropen gewerkt en zien ze het geven van een goed advies en inentingen als een leuke afwisseling van de dagelijkse huisartsenpraktijk. 

U kunt in het hele land bij één van de aangesloten praktijken terecht. Van Groningen tot Middelburg en Den Helder tot Maastricht. Bedrijfsprik werkt nauw samen met het Tropencentrum van het AMC. Hierdoor zijn we in staat om u adequaat te adviseren en vaccineren.  Het kantoor van Bedrijfsprik is gevestigd in Bennekom. We komen graag bij u langs om u te adviseren maar u bent ook van harte welkom op onze prachtige locatie in het Bennekomse bos.

We zetten ons graag in voor goede doelen die te maken hebben met vaccinaties. Zo is Reisprik al jaren MKB sponsor van Unicef en vaccineren we de deelnemers aan de Amsterdam City Swim voor ALS. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. logos

born


Bedrijfsprik
Bornweg 12A
6721AH Bennekom

Telefoon: 0318-431895
E-mail: info@bedrijfsprik.nl

Bedrijfsprik is een landelijke organisatie van huisartsenpraktijken in samenwerking met ambulante verpleegkundigen. Hierdoor kunnen we groepen medewerkers op uw bedrijf vaccineren maar we kunnen uw medewerkers ook in de buurt van hun woonplaats laten vaccineren. Bedrijfsprik is met name actief in: gezondheidszorg, onderwijs, hulpdiensten, reizigers (zakelijk / student), transport & scheepvaart, dienstverlening en land- en bosbouw.

Heeft u het vaccinatie programma op uw bedrijf gemist? Of maakt u als medewerker liever een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt? Dat kan bij Bedrijfsprik! 

Bedrijfsprik heeft 80 locaties verspreid over het land waar u via deze website een afspraak mee kunt maken. 

bedrijfsprik-logo
Copyright © 2015 Bedrijfsprik Nederland, alle rechten voorbehouden. Bedrijfsprik is aangesloten bij de LCR en onderdeel van Reisprik. Webdesign Tinstone Ede