Wat zijn de kosten voor uw Bedrijf?

Bedrijfsprik maakt graag een voorstel op maat of het nu gaat om 10 of 100 medewerkers.

imgdummy Betaalt u voor uw gevoel ook al jaren te veel voor het vaccineren van uw medewerkers? Heeft u veel extra rompslomp omdat de participatiegraad onvoldoende is door bijv. ziekte, verzuim, absentie?

Bedrijfsprik neemt de volledige organisatie voor u uit handen. Onze ambulante verpleegkundigen komen met alle plezier bij u op de bedrijfslocatie vaccineren. Omdat we daarnaast ook beschikken over ruim 80 locaties verspreid over Nederland kan iedere medewerker die afwezig is alsnog dichtbij huis, snel worden gevaccineerd. Ook kunnen uw medewerkers of studenten bij ons terecht voor reizigersvaccinaties.

Landelijke dekking

Wij komen op uw bedrijfslocatie vaccineren of uw medewerkers maken via de website een afspraak met één van onze 80 locaties. Een combinatie van beiden is ook mogelijk!

Vakkundig advies

In overleg met u stellen we vast welke vaccinaties voor uw medewerkers het meest geschikt zijn. Of het nu gaat om 10 of 100 medewerkers bij Bedrijfsprik kunt u altijd terecht.

Kosten Vaccinaties

Betaalt u voor uw gevoel ook al jaren te veel voor het vaccineren van uw medewerkers? Bedrijfsprik is in bijna alle gevallen veel voordeliger dan uw huidige aanbieder.

Zorg voor uw werknemers

Als werkgever bent u op grond van de Arbowet verplicht uw werknemers adequaat te beschermen tegen gevaren en risico’s op het gebied van gezondheid.

Bedrijfsprik is een landelijke organisatie van huisartsenpraktijken in samenwerking met ambulante verpleegkundigen. Hierdoor kunnen we groepen medewerkers op uw bedrijf vaccineren maar we kunnen uw medewerkers ook in de buurt van hun woonplaats laten vaccineren. Bedrijfsprik is met name actief in: gezondheidszorg, onderwijs, hulpdiensten, reizigers (zakelijk / student), transport & scheepvaart, dienstverlening en land- en bosbouw.

Heeft u het vaccinatie programma op uw bedrijf gemist? Of maakt u als medewerker liever een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt? Dat kan bij Bedrijfsprik! 

Bedrijfsprik heeft 80 locaties verspreid over het land waar u via deze website een afspraak mee kunt maken. 

bedrijfsprik-logo
Copyright © 2015 Bedrijfsprik Nederland, alle rechten voorbehouden. Bedrijfsprik is aangesloten bij de LCR en onderdeel van Reisprik. Webdesign Tinstone Ede