Voorbeeld: Dienstverlening

Als lerares basisschool heeft u ogenschijnlijk een vrij onschuldige omgeving maar toch met een zeker risico op besmetting met hepatitis A voor de leerkrachten bij de onderbouw groepen.

bedrijfs vaccinaties Veel jonge kinderen, met name migrantenkinderen , maar evenzo Nederlandse kinderen die een reis buiten West Europa maken kunnen dit virus meebrengen. Voor hen verloopt het meestal heel onschuldig. Maar uw personeel kan er maanden van thuis zitten met klachten van geelzucht, hoofdpijn, moeheid, misselijkheid en buikpijn.

De meeste patiënten met hepatitis A genezen uiteindelijk zonder restverschijnselen. De sterfte aan hepatitis A is laag, 0.3% - 0.6%, maar neemt toe met de leeftijd, tot 1.8% boven 50 jaar [RIVM]. Besmette kinderen blijven na hun herstel soms nog maanden het virus uitscheiden. Met 2x een injectie, met een half jaar tussenpauze , kunt u uw personeel voor 25 jaar tegen dit risico beschermen.

In de dienstverlening adviseren wij minimaal:

  • Hepatitis A (geldigheid 25 jaar na 2x)

Bedrijfsprik is een landelijke organisatie van huisartsenpraktijken in samenwerking met ambulante verpleegkundigen. Hierdoor kunnen we groepen medewerkers op uw bedrijf vaccineren maar we kunnen uw medewerkers ook in de buurt van hun woonplaats laten vaccineren. Bedrijfsprik is met name actief in: gezondheidszorg, onderwijs, hulpdiensten, reizigers (zakelijk / student), transport & scheepvaart, dienstverlening en land- en bosbouw.

Heeft u het vaccinatie programma op uw bedrijf gemist? Of maakt u als medewerker liever een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt? Dat kan bij Bedrijfsprik! 

Bedrijfsprik heeft 80 locaties verspreid over het land waar u via deze website een afspraak mee kunt maken. 

bedrijfsprik-logo
Copyright © 2015 Bedrijfsprik Nederland, alle rechten voorbehouden. Bedrijfsprik is aangesloten bij de LCR en onderdeel van Reisprik. Webdesign Tinstone Ede